Bevezető, avagy
készüljön a "legrosszabbra"!

A problémák ereje abban van, hogy nem nézünk velük szembe!

Kedves Attila,

Ez az információ egyedülálló, ilyen formában egyetlen egyetemen, és oktatási intézményben sem juthat hozzá. Sehol nem tanítják ennyire nyíltan és ilyen egyenesen. Sőt, nem csak egyedülálló, nem csak fontos vagy hasznos, hanem sokunk számára sorsdöntő is.

Ez az anyag hétköznapi egyszerűséggel magyarázza el, és leplezi le Ön előtt, azt a titkot, mely kulcsává lett mindazok sikerének, hatalmának és győzelmének, akiknek ez a titok valaha is a birtokába került.

Fel van készülve élete egyik legnagyobb kalandjára?

Igen?Boldog naivitás?

Nem titkolhatom el, hogy a programunk egészen addig nem tud segíteni Önnek, amíg meg nem hozza azt a döntést, hogy ezeket az "életbevágó információkat" komolyan akarja. Ha mély elkötelezettség és elszántság nélkül hallgatja az előadásokat - sajnos azt kell mondjam - a válaszoknak még csak a közelébe sem jut.

Önnek akarni kell...

Had illusztráljam ezt egy anekdotával:

"Arisztotelész sajátos módon válaszolt egy tanítványának, amikor az a bölcsességről kérdezte. A mester kivitte a tengerpartra és megkérte, hogy gyalogoljon be vele a vízbe. Amikor aztán bőven derékig ért a víz, Arisztotelész megragadta a tanítványát és erős kezekkel a víz alá nyomta. A tanítvány eleinte nagy alázattal tűrte a furcsa bemutatót, de 30 másodperc után a mesterébe vetett bizalma furcsamód fogyni kezdett. 45 másodperc után már nagyon szeretett volna szabadulni. 1 perc után pedig mindenről megfeledkezve már csak az életéért küzdött.
Amikor Arisztotelész végül elengedte, csak ennyit mondott a teljesen magánkívül lévő, levegő után kapkodó tanítványának: Ha úgy fogod akarni a bölcsességet, mint ahogyan az imént a levegőt akartad, akkor bizonyosan megtalálod."

Akarja ezt a bölcsességet?

A
mit én meg tudok ígérni, az az hogy NEM fogom elkerülni a kényelmetlen sőt akár fájdalmas kérdéseket sem.

Meg tudom ígérni, hogy olyan kíméletlen következetességgel és őszinteséggel fogom keresni a válaszokat ahogy Ön azt talán még sose tette.

Oda megyünk, ahova talán még sohasem merészkedett. Válaszok után kutatva egész közelről belenézünk a VALÓSÁG szemébe, olyan közelről, ahogy azt a legtöbben nem is szeretnék.

Ha boldog naivitásra vágyik számtalan lehetősége lesz visszafordulni, megfutamodni ...ez az Ön döntése.Ön a CÉL...

Mindenek előtt szeretném tisztázni ennek a képzési anyagnak a célját. Nem fog sokáig tartani, de hiszem, hogy annál jelentősebb, tudniillik, szándékunk szerint, ennek az anyagnak Ön az egyetlen célja. Ön és egyedül Ön.

A kérdés, amit feltettünk az, hogy miután Ön megfelelő kiképzést kapott és profivá vált, ki törődik Önnel?

Különféle oktatási megoldások személyiségfejlesztés alatt sokszor mindössze technológiát, és statisztikai pragmatikát értenek. Elsősorban az Ön értéktermelő képességét igyekeznek fejleszteni, ami rendben is van.

Most viszont, miután már nagyon hasznos a cége számára és elegendő pénzt is keres, még mindig meg kell, hogy kérdezzük: Hol van ebben az egyenletben Ön?
Ön, a személy! Hol van Ön, az ember, aki boldogan szeretné élni az életét?

Megeshet, hogy a hagyományos képletben Ön nincs sehol. Lehet, hogy Önnel nem nagyon foglalkozott eddig senki.

Mi ezt a hézagot akartuk kipótolni.

Mindazt, amit ez az anyag adhat Önnek, pénzzel nem lehet megmérni, mert ez az anyag, bármit is kezdjen vele, elsősorban az Ön személyes életét fogja segíteni. Az Ön életét, aminek az értéke felbecsülhetetlen, és azon keresztül nyilvánvaló, hogy az Ön munkájának, vállalkozásának és cégének az érvényesülésére is szolgál.

A programunk segíteni fog Önnek abban, hogy mindaz az érték és potenciál, ami Önben rejlik, a felszínre kerüljön és Ön még nagyobb szabadsággal, és még nagyobb örömmel élhesse az életét, bármit is hozzon a jövő.A nyomába eredünk a modern ember dilemmájának!

M
indannyian tele vagyunk olyan kérdésekkel, amik életbevágóan fontosak, de amikre vagy nincs válaszunk, vagy mindenkinek más és más válasza van.

- Hogyan hozzak döntéseket?
- Hogyan lehetek biztos és a tudásom és a tudásom alapján meghozott döntéseim helyességében?
- Hogyan iktathatnám ki a stresszt, és hogyan teremthetnék valódi nyugalmat az életemben?
- Milyen célokat érdemes kitűznöm?
- Hogyan éljem az életemet?

Nincs néha olyan érzése, hogy habár Ön komoly és fontos kérdéseket tesz fel, minthogy: "Hogyan érdemes élni?" legtöbbször csak "jó ötleteket" kapunk válasz helyett. Ráadásul a "jó" ötletek még ellent is mondanak egymásnak.

A mai ember hihetetlenül specializálódott, a kérdés csak az, hogy hogyan találjuk meg az egységet az életünk egyes területei között. Mik azok az a szempontok, elvek, amelyek megmutatják az összhangot a munkánk, a családunk, a céljaink és önmagunk között. Ön lehet, hogy szakmailag felkészült, sok-sok területen profi, de könnyen előfordulhat, hogy mint olyan sokan mások is, nehezen találja meg a helyét az egészben.

Az életünk a tevékenységeink telis-tele vannak megoldásra váró helyzetekkel, komoly kérdéseket felvető jelenségekkel melyekre egy valamennyire is sikerorientált ember igenis meg akarja kapni a válaszokat és velük együtt a megoldásokat.

A kérdés csak az, hogy miért találunk olyan kevés igazán jó választ? Miért van az, hogy a problémáink az alkalmazott megoldásaink ellenére sem mindig tűnnek el?

Honnan és hogyan lesz nekünk valódi megoldásunk az életére, vagy honnan fogjuk tudni, hogy megtaláltuk a megoldást, honnan fogja Ön tudni, hogy nem csak egy újabb jó ötletet kapott.

Van-e ebben a valóságban, amiben élünk és érvényesülni akarunk, egyáltalán valódi válasz a kérdéseinkre?

És ha van, hogyan fordulhat az elő, hogy néhányan még nem találtuk meg, vagy ha már megtaláltuk, hogyan lehet az, hogy esetleg nem is tudjuk hogy megtaláltuk, vagy ha megtaláltuk is és tudjuk is, mégsem használjuk?Hallottam egyszer
egy történetet egy hajótörésről.

Egy hajótörött, aki miután felkapaszkodott egy mentőcsónakba egyetlen csepp ivóvíz nélkül hosszú, hosszú napokig sodródott a tengerben.

A szomjúság egy idő után annyira gyötörte, hogy sós vizet ivott.

Hamar rá kellett viszont jönnie arra, hogy a sós víz nem csak borzasztó, de meg is öli, úgyhogy abbahagyta az ivást.

Mire hosszú napokkal később halászok rátaláltak a csónakra a férfi már halott volt. Szomjan halt.

"Milyen kár. Milyen nagyon kár!" - mondta az egyik halász, amikor az imbolygó kis csónakban a férfi fölé hajolt – "Legfeljebb egy napja, ha halott." - mondta a fejét csóválva. "Pedig már legalább három napja hogy édesvízben sodródik."

Sok embernek ez az élettörténete. Olyan sokszor kellett sós vizet inniuk, hogy feladták a reményt, hogy abbahagyták a keresést, hogy már fel sem teszik a kérdéseket. "Nincsenek válaszok, vagy ha vannak is, én úgysem találom meg őket." - mondhatná.

Nem! Ez NEM igaz!

Ha semmi mást nem is, egy dolgot mindenképpen megtehetek, és meg is kell tennem, elmondhatom Önnek, hogy: Édes vízben sodródik!

Jöjjön, induljunk el és fedezzük fel, leplezzük le az emberi történelem legnagyobb tanulságait!

Kérem kattintson az alábbi hivatkozásra és hallgassa meg a bevezetőt!

Bevezető, avagy készüljön
a "legrosszabbra"!

A problémák ereje abban van,
hogy nem nézünk velük szembe!

Az Ön szolgálatában:

 

 

Marketing MEGOLDÁSOK
www.marketingmegoldasok.hu

ui.: Ezt az oldalt a www.uzletkotesorommel.hu szponzorálja!

uui.: Kérem hogy erre a levélre NE VÁLASZOLJON! - Ezt az e-mail címet kizárólag levélküldésre használjuk. Amennyiben fel szeretné venni velünk a kapcsolatot kérem használja az erre a célra létrehozott Kapcsolat oldalunkat.

 


Készüljön, mert már holnap birtokába jut ennek az ámulatos hanganyagnak!

Hallgassa meg a bevezetőt!

 

 


Leiratkozás - Ha a későbbiekben nem kíván tőlünk további információt kapni, akkor csak egyszerűen kattintson az alábbi hivatkozásra, és ezzel kijelentkezhet a listánkról. Kérem, vegyenek le a listájukról!

Tovább >>